Websites maken is nu geen abracadabra meer…

“Ontdek Hoe Ook Jij Binnen Enkele Uren Zelf Websites Kunt Maken Zonder Dat Je Hier Ingewikkelde Codes Voor Moet Leren”

Afzender: Glenn Mulleners

Beste lezer,

Glenn MullenersOp deze pagina zul je ontdekken hoe ik van een doodgewone student ben veranderd in een gewaardeerd en gerespecteerde WordPress-Expert.

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik ooit mijn eerste website maakte. Dat is al bijna 10 jaar geleden, maar zoiets blijft je altijd bij. Nadat ik dagenlang had gelezen over alle codes die er waren ging ik aan de slag. Een aantal weken later had ik mijn eerste zelfgemaakte website af.

“Wat was ik trots op mijn zelfgemaakte website”

Ik had veel succes met deze website, want bezoekers stroomden toe. Ook de sites die ik daarna bouwde waren zeer populair.

Het maken van websites ging me steeds gemakkelijker af. Binnen een paar dagen had ik vaak een site al in de lucht.

Toch duurde dit nog te lang dus ging ik op zoek naar een oplossing.

“De ontdekking die ik toen deed zette mijn wereld op zijn kop!”

Een kind kon de was doen als het ware, want technische kennis en ingewikkelde codes had ik niet meer nodig…..

Dankzij een ‘krachtige super tool’ die ik ontdekt had om eenvoudig en snel websites te maken. Ik heb het over een zogenaamd Content Management Systeem (CMS).

Een CMS neemt je ontzettend veel werk uit handen. Het is in feite een voorgeprogrammeerd systeem waar de belangrijkste functionaliteiten al in zitten.

“Op Die Manier Kan Iemand Zonder Technische Kennis Eenvoudig Een Website Maken En Beheren”

Hoewel ik zelf een aantal websites vanaf de grond heb opgebouwd, zag ook ik de kracht en voordelen van een CMS systeem. Omdat ik er toch meer van wilde weten, besloot ik mij erin te gaan verdiepen. Op internet las ik over diverse CMS systemen. Maar al snel was ik omgeven door zoveel bomen, dat ik het bos niet meer zag…

“Er zijn tegenwoordig zoveel systemen, welke moet je nu kiezen?”

Keuze CMS

Door trial en error kwam ik erachter, wat de beste manier om te oordelen wat het beste CMS is: lekker zelf met de systemen aan de slag gaan.

Daarom heb ik de afgelopen jaren diverse CMS systemen getest. Sommige systemen heb ik na enkele uren al in de prullenbak gegooid (ze waren een ramp om mee te werken of werkten niet goed) terwijl ik anderen dagen, weken tot jaren heb getest (die zagen er heel veelbelovend uit).

“Uiteindelijk heb ik een perfecte combinatie gevonden tussen gebruiksvriendelijkheid, mogelijkheden en technische prestaties”

Dit bleef niet onopgemerkt. Mensen uit mijn omgeving kwamen met hun vragen naar mij toe. Jarenlang hielp ik vele mensen met hun websiteprojecten. Als je het allemaal zo bekijkt dan komt het grotendeels steeds op hetzelfde neer…

Uiteindelijk heb ik alles wat ik in al die jaren geleerd heb op het gebied van WordPress samengevoegd in één mini-supercursus!

Bij deze presenteer ik je met trots:

“De WordPress Basis Training!”

Basistraining WordPress

In deze videocursus ontdek je bijvoorbeeld:

Dit alles laat ik je zien alsof je over mijn schouder meekijkt. Het zijn video’s van mijn beeldscherm waardoor je precies kunt zien wat ik doe. Bovendien laat ik je niet alleen zien wát ik doe, maar ik vertel ook waarom ik dat doe. Je kunt daarna vrijwel alles direct nadoen en zo zelf je eigen website opbouwen.

Reserveer Nu Je Plek Voor De WordPress Basis Training!

Basistraining WordPress

Dit complete pakket is nu beschikbaar voor een eenmalige investering van 47 euro.

Klik hier om direct toegang te krijgen tot dit complete aanbod >>>

Deze prijs is relatief laag als je het volgende bedenkt:

Klik hier om nu direct aan de slag te gaan met de WordPress Basis Training>>>

BONUS: GRATIS toegang tot mijn Belcher Button Generator

Belcher Button Generator

Maak professionele knoppen voor op je website met de Belcher Button Generator.
De Belcher Button is een knop waarvan het succes bewezen is. Gebruik deze knop op je website en de kans is groot dat je conversie zal stijgen.

Ik heb een script gemaakt dat automatisch een mooie Belcher Button naar jouw wens voor je maakt. Normaal moet je betalen om toegang tot deze generator te krijgen. Maar cursisten van deze training hebben altijd gratis toegang en kunnen zo dus altijd hun perfecte knop maken.

>>> Klik hier om je aan te melden voor de WordPress Basis Training <<<

100 % Niet Goed Geld Terug Garantie
(Probeer Het 14 Dagen Uit)

Tevredenheid GarantieZoals met al mijn producten en diensten bied ik een
100% niet goed geld terug garantie
aan. Wanneer dit online trainingprogramma om de één of andere reden niks voor jou is dan kun je me gewoon een e-mail sturen en dan krijg je binnen 1 werkdag je volledige investering terug.

Het klinkt misschien wat afgezaagd maar ik wil alleen tevreden klanten. Mocht jij ontevreden zijn over dit product dan wil ik je geld niet eens en kun je het gewoon zeggen, even goede vrienden! Veel eerlijker dan dit zal het niet worden, je loopt dus geen enkel risico!

Ja Glenn, Ik maak graag gebruik van je aanbod >>>

Kort samengevat ontvang je het volgende:

Klik hier om direct toegang te krijgen tot het bovenstaande aanbieding >>>

Ik kijk er naar uit om je te helpen om je website te starten!

Succes!

Glenn Mulleners Handtekening

P.S: Met deze WordPress Basis Training kun je letterlijk binnen een zeer korte tijd een complete WordPress installatie voltooien. Het beginnen van je website (persoonlijk of zakelijk) was nog nooit zo gemakkelijk!

P.P.S: Met mijn 14 dagen niet goed, geld terug garantie loop je geen enkel risico!